Det universella lås-systemet hd EZ lock™ fungerar med i stort sett alla kablar och HDMI-produkter på marknaden, dessutom installeras det på bara ett par minuter. Nedan finns en kort instruktionsvideo, samt 5 detaljerade instruktioner för de vanligaste installationerna. För att hitta de detaljerade instruktionerna, klicka på bilderna eller “läs mer” så kommer du till en detaljerad instruktion. Om du har några frågor, eller behöver hjälp så klickar du på kontakta oss så hjälper vi dig.

För att vara på den äkra sidan och undvika alla risker för elektriska stötar rekommenderar vi att man drar ut strömsladden till apparaten innan man påbörjar installation av hd EZ lock™.

Ladda ner en snabbguide (engelsk)


hd EZ lock Installations Video – Tre minuter som beskriver Standard hd EZ lock Installation.

hd EZ lock installation videohd EZ lock är den enda universella lösningen för att säkra en HDMI-kabel till sitt uttag. Detta förhindrar lösa anslutningar som kan ge upphov till signalförluster och bildstörningar. hd EZ lock elliminerar också påfrestningarna på kabeln och uttaget och minskar därför markant risken för skador på kabeln eller apparaten. Den patentsökta produkten hd EZ lock tillverkas i USA.

Den här treminuters videon visar enkelt en standardinstallation av hd EZ lock™ med skruv ovanför eller under HDMI-kontakten.


Metod 1: Standard Installation – Använd skruven ovanför din HDMI kontakt.

Standard Installation - Fixing screw above HDMI Input

Använd denna metod när din apparat har en skruv ovanför kontakten. Den här metoden fungerar med de flesta avstånd mellan skruv och kontakt och använder skruven för att säkra din kontakt till apparatens hölje. (läs mer)


Metod 2: Standard Installation – Skruv nedanför HDMI kontakten.

Standard Installation - Fixing screw below HDMI Input

Använd denna metod när din apparat har en skruv nedanför kontakten. Den här metoden fungerar med de flesta avstånd mellan skruv och kontakt och använder skruven för att säkra din kontakt till apparatens hölje . (läs mer)


Metod 3: Friliggande Installation – indragen skruv.

Standoff Installation - Recessed Fixing Screw

Använd denna metod när din apparat har en indragenskruv ovanför eller under kontakten. Den här metoden förflyttar låset ca 10mm från apparaten och använder skruven för att säkra din kontakt till apparatens hölje . (läs mer)


Metod 4: Förskjuten Installation – HDMI kontakterna nära varandra.

Staggered Installation - HDMI Inputs Close Together

Använd denna metod när HDMI kontakterna sitter nära varandra, att förskjuta varannan låsning gör att de får plats. (läs mer)


Metod 5: Självhäftande installation, ingen skruv vid kontakten.

Adhesive Installation - No Fixing Screw by HDMI Input

Använd denna metod när apparaten saknar skruv vid HDMI kontakten. Du använder den bifogade dubbelhäftande tejpen för att säkra kontakten till apparatens hölje. (läs mer)


Ladda ner en engelsk snabbguide!